Specialisaties

Als diëtiste help ik mijn cliënten om de balans te vinden tussen lekker én gezond eten. Ik geef op maat gemaakt advies zodat u een gezondere leefstijl bereikt.

Overgewicht

Overgewicht kan heel vervelend zijn, maar brengt ook serieuze gezondheidsrisico’s met zich mee. Ik help u graag om op een verantwoorde manier blijvend af te vallen.

LEES VERDER

Ondergewicht

Ondergewicht kan verschillende oorzaken hebben. Het is van groot belang dat u zo snel mogelijk weer op een gezond gewicht komt. Lees hier wat ik voor u kan betekenen om een gezond gewicht te bereiken.

LEES VERDER


Voeding tijdens & na zwangerschap

Zowel voor de moeder als het kind is voeding tijdens en na de zwangerschap belangrijk. Bij ongewenste gewichtstoename en overige voedingsgerelateerde problemen is de begeleiding van een diëtist onmisbaar.

LEES VERDER

Gezonde voeding

Bij een gezonde leefstijl horen goede voeding en voldoende beweging. Bij goede voeding horen de juiste voedingsstoffen. De diëtist kan u helpen bij het verkrijgen van een gezonde leefstijl.

LEES VERDER


Verhoogd cholesterol

Een gezonde voeding en eventueel medicatie kan ervoor zorgen dat het cholesterolgehalte weer op een gezond niveau komt. Ik help u graag uw huidige voedingspatroon aan te passen waarbij ik rekening houd met uw wensen.

LEES VERDER

Verhoogde bloeddruk

Heeft u een te hoge bloeddruk, dan kan ik u begeleiden bij het volgen van een passend dieet. Samen stellen we een dieetadvies op dat past in uw leven en bij uw mogelijkheden.LEES VERDER


Hart & Vaatziekten

Heeft u een te hoge bloeddruk, dan kan ik u begeleiden bij het volgen van een passend dieet. Samen stellen we een dieetadvies op dat past in uw leven en bij uw mogelijkheden.

LEES VERDER

Diabetes

Mensen met diabetes hebben deskundig dieetadvies nodig. Op de juiste manier eten, zorgt er samen met een gezond gewicht en voldoende beweging voor dat de diabetes onder controle blijft.

LEES VERDER


Maag- & darmproblemen

Maag- en darmklachten zijn vaak bijzonder vervelend. Ik help u graag bij het aanpassen van uw huidige voedingspatroon.

LEES VERDER